Pozývame vás na veľtrh AMPER 2024, ktorý sa koná od 19. do 21. marca 2024 v Brne, Českej republike. Tento ročník veľtrhu privedie približne 400 vystavovateľov, ktorí predstavia najnovšie inovácie a technológie v oblasti elektrotechniky, energie, automatizácie, komunikácie, osvetlenia a bezpečnosti, čím sa stane najväčšou medzinárodnou udalosťou v odvetví v Českej republike a na Slovensku.

Nájdete nás na stánku F 3.36, kde predstavíme našu škálu strojov na spracovanie drôtov, vrátane:

  • Automatické lisovacie kliešte na izolačné krúžky – zvyšujú efektivitu a presnosť uzavretia drôtov,
  • Stroje na skrutkovanie a cínovanie drôtov – zabezpečujú vysokú kvalitu prípravy koncov,
  • Zariadenia na spracovanie koaxiálnych káblov – poskytujú presné a čisté rezanie a odstránenie izolácie,
  • Odizolovacie zariadenia na drôty – umožňujú rýchle a efektívne odstránenie izolácie bez poškodenia drôtov.

Pred oficiálnym začiatkom veľtrhu vás srdečne pozývame na stretnutia a prezentácie našich zariadení v našej predajni na hlavnom sídle našej spoločnosti v Mikuloviciach. Je to ideálna príležitosť vidieť naše stroje v akcii a diskutovať s našimi odborníkmi o tom, ako môžeme podporiť rozvoj vášho podnikania.

Ak chcete dohodnúť stretnutie alebo sa dozvedieť viac o našej ponuke, kontaktujte nás prosím e-mailom: bh@wire-processor.eu alebo telefonicky: +420 734 250 432.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť vidieť sami, ako naše pokročilé technológie môžu prispieť k zvýšeniu efektívnosti a inovácií vo vašej výrobe.

Published On: 2 februára, 2024 / Categories: Správa /