Pozývame vás na Medzinárodné výstavy Dodávateľov Automobilov AUTOMOTIVE HUNGARY, ktoré sa uskutočnia v dňoch 7. až 10. mája 2024 v kongresovo-výstavných priestoroch HUNGEXPO v Budapešti.

Táto výnimočná priemyselná udalosť priláka profesionálov z automobilového priemyslu z celého sveta. Je to vynikajúca príležitosť pre dodávateľov a poskytovateľov služieb, aby predstavili svoje inovácie, produkty a služby, a stretnúť sa s potenciálnymi zákazníkmi a obchodnými partnermi.

Počas výstavy budeme predstavovať naše najnovšie stroje na spracovanie drôtov od spoločnosti Bozwang, ktoré sú kľúčovými nástrojmi v procese výroby vozidiel a v celom automobilovom priemysle. Srdečne vás pozývame navštíviť náš stánok a oboznámiť sa s našou ponukou.

Stojí za zmienku, že udalosť AUTOMOTIVE HUNGARY prebieha paralelne s výstavami MACH-TECH International Trade Exhibition for Machine Manufacturing and Welding Technology a INDUSTRY DAYS International Industrial Trade Exhibition, čo ďalej rozširuje rozsah a atraktivitu tejto udalosti.

Srdečne vás pozýva
Tím ITS-AIM

Published On: 22 marca, 2024 / Categories: Správa /